EasyCubes

Krachtige eenvoud

Maak kennis met de unieke EasyCubes. Dit unieke, herbruikbare  displaymateriaal is een fantastische manier om uw producten ten toon te stellen! Volledig personaliseerbaar sluiten deze kubussen met het bekroonde, revolutionaire, modulaire systeem naadloos aan op uw voorkeuren en display benodigdheden. Het is simpelweg ontwerpen en vervolgens aan elkaar klikken. Zo eenvoudig kan het voor u zijn!

Your Point of Sale is de officiële leverancier van EasyCubes in Nederland, als trotste partner van EasyBuild. Meer informatie kan dan ook altijd worden nagestuurd op verzoek of kan worden gevonden op de officiële website van EasyBuild.

Waarom EasyCubes?

Milieuvriendelijk

Niet alleen onderscheiden de EasyCubes zich door een minimum aan afval tijdens de productie, maar ook hebben ze een zeer lange levensduur. Een design dat zowel structureel als artistiek, generaties lang meegaat met respect voor het milieu. Versleten onderdelen kunnen immers simpelweg worden vervangen wanneer nodig! Bovendien zijn de kubussen met gemak te monteren en te demonteren, wat het recyclage proces nog eenvoudiger en effectiever maakt.

Schematische weergave EasyCubes onderdelen

Eindeloze mogelijkheden

Met behulp van verschillende onderdelen kunnen de EasyCubes volledig worden gepersonaliseerd. Met het grootste gemak past u zich aan aan de nieuwe interieurtrends, een nieuw project of simpelweg aan uw persoonlijke voorkeur. Kleuren, logo’s, materialen, de creatieve mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Eenvoudige installatie

Door toepassing van een modulair systeem kunnen de EasyCubes verplaatst en bevestigd worden binnen enkele seconden. Gebruik, hergebruik en combineer ze waar en wanneer u maar wilt, zoveel als u maar wilt! Assemblage aan de hand van dit duidelijke technische concept zorgt voor minimale installatie, onderhoud en ombouw – ontworpen voor snelle veranderingen!