Euroshop Tradefair 2017 Düsseldorf

Euroshop Tradefair 2017 Düsseldorf 1024 768 Your Point of Sale

Euroshop Tradefair 2017 Düsseldorf

De grootste retail beurs wereldwijd

De Euroshop tradefair is de grootste retail beurs wereldwijd. Deze beurs is het vlaggenschip in de retail industrie. De Euroshop geeft de exposanten en bezoekers de mogelijkheid om zichzelf op de markt te zetten, nieuwe contacten op te doen en goed te identificeren welke kansen er op de markt zijn. De Euroshop is elke 3 jaar en heeft rond de 110.000 bezoekers vanuit de hele wereld.

Als internationale leverancier van o.a. POS-materiaal hebben wij een brede klantenkring door heel Europa heen.

Na enige jaren de Euroshop tradefair te hebben bezocht werd het dit jaar tijd om er zelf met een onderscheidende stand deel te nemen. Als retailspecialist is het bij uitstek de place to be om te laten zien wat wij in huis hebben.

De beurs staat garant voor de nieuwste innovaties op het gebied displaymarketing, Point of sale materiaal (POS), Instore signing en 3D printing.

Goede voorbereiding is het halve werk

Jezelf introduceren bij nieuwe klanten kan je maar één keer goed doen. In samenwerking met onze standspecialist zijn wij in februari 2016 begonnen met het ontwerpen van de nieuwe stand en het opzetten van ons beursprogramma om ervoor te zorgen dat dit een groots succes wordt.

De bezoekers konden genieten van een smoothie of een ander drankje naar keuze en een leuke kennismaking! Een leuke gewaarwording was dat wij als Nederlandse leverancier met productie in Europa én in Azië, veel beter gewend zijn om breed en snel te schakelen dan de meeste vertegenwoordigde partijen aldaar.

Wat een week!

De Euroshop 2017 was een groot succes! Veel complimenten over onze nieuwe stand, veel leuke nieuwe contacten wereldwijd opgedaan en Your Point Of Sale staat internationaal weer op de kaart.

Bij de volgende Euroshop tradefair in 2020 zijn wij dus zeker weer van de partij! En ook dan ben u van harte welkom op de stand van Your point of sale!