Over your point of sale

Van twee man naar twee vestigingen

Your point of Sale is een creatief dynamisch bedrijf. In 2012 gestart door Marco van Wijnen en Camiel Dekker die beide uit de displaywereld komen. Beiden hebben gewerkt bij grote drukkerijen en displayspecialisten. Inmiddels is het bedrijf flink gegroeid en hebben we naast Amsterdam ook een vestiging in Eindhoven geopend.

Your point of Sale is aangesloten bij GrafiPlaza, waar alle aspecten op het gebied van grafische communicatie onder één dak zijn vertegenwoordigd. Het voordeel dat wij kunnen bieden naar de klant is het one-stop-shoppingconcept: u komt binnen met uw product of idee en wij helpen u van A tot Z.

Van Nederland naar Europa, naar wereldwijde productie

Of het nu gaat om in- en outdoor communicatie, of om uw retailmarketing, huisstijl of draagtas, alle faciliteiten zijn hier aanwezig. Door de kennis die Your point of Sale heeft op het gebied van displayproducties, maar ook van de eisen van de retailers, het transport of de handling van uw display, kunnen wij u het volledige pakket uit handen nemen. De producties vinden plaats deels in eigen huis maar ook met partners in heel Europa en China.

Wij weten waar de juiste productiemachine staat en waar welk type display het best gemaakt kan worden. Dit kan zijn bij één vaste partner, maar het is ook mogelijk dat wij bepaalde onderdelen van de display op verschillende locaties laten produceren. Hierbij geldt dat wij kleurreferenties middels kleurproeven controleren zodat er nooit verschillen in kleur ontstaan. Ook hebben wij een range aan standaarddisplays vast in stock, waardoor wij snel en scherp geprijsd, maar altijd met hoge kwaliteit kunnen leveren.