Business case:

“The bottle is the message”

Over Dopper

In 2010 ziet Dopper voor het eerst het licht: de waterfles met een missie is officieel geboren. Sinds die tijd is Dopper in onvoorstelbaar tempo gegroeid. Zo heeft dit moderne, internationale concept inmiddels België, Duitsland en de Verenigde Staten weten te bereiken. Lees hier alles over Dopper, op de officiële website.

“Als het aan Dopper ligt leven we straks in een wereld waar mensen zich bewust zijn van het milieu, waar we actief de hoeveelheid single-use plastic afval verminderen en waar iedereen, dicht bij huis en ver weg, toegang heeft tot veilig drinkwater.”

Dopper display, point of sale material

YPOS in zee met Dopper

De samenwerking tussen YPOS en Dopper is ontstaan op de Euroshop Tradefair 2017 in Duitsland. Sindsdien verzorgt YPOS POS-materiaal voor Dopper door heel Europa. Een fantastische samenwerking met fantastische resultaten.

Unieke productie POS-materiaal

Your Point of Sale levert allerlei POS-materiaal, met name verschillende soorten displays, voor Dopper. Het design is volledig afgestemd op de wensen van Dopper, zodat dit promotiemateriaal perfect past binnen het karakter van het bedrijf.

  • 100% duurzame productiematerialen
  • Elegante en functionele displays
  • Krachtige boodschap
  • Innovatief ontwerp

Overtuigd? Neem contact op!

Wil je meer weten over deze producten, diensten en creatieve mogelijkheden?
Vraag dan een vrijblijvend 1-op-1 intakegesprek aan.