Business case: Hasbro

Klantprofiel

“Committed to creating the world’s best play experiences. – Hasbro”

Sinds de oprichting in 1923 is Hasbro uitgegroeid tot de op twee na grootste speelgoedproducent ter wereld. Het wereldberoemde bedrijf, genoteerd aan de Nasdaq-beurs in America, heeft zich volledig toegewijd aan het creëren van ‘s werelds beste spelervaringen. Zo is Hasbro onder andere de uitgever van My Little Pony, Play-Doh, Nerf, Transformers en het iconische bordspel Monopoly.

YPOS heeft al meerdere malen fantastische installaties mogen neerzetten in opdracht van Hasbro. YPOS benadrukt de kracht van de fantasie in het karakter van Hasbro door te werken met vrolijke, felle kleuren en interactieve voorstellingen in de etalages. Naadloos afgestemd op de verwachtingen van Hasbro en de  belevingswereld van ieder kind is elk van deze etalages van Hasbro opnieuw een unieke, plezierige beleving.

Onze diensten

De producten van Hasbro moeten zo worden gepresenteerd dat zij telkens op een creatieve wijze de aandacht trekken van  het langslopende publiek. YPOS verzorgt daarom de aankleding van de etalages en veel verschillende items om de instore marketing te ondersteunen. Ieder product en iedere etalage is uniek op zijn eigen manier, en dat is dan ook precies waar de kracht van YPOS ligt. Wij zorgen ervoor dat ieder productie van Hasbro alle aandacht krijgt die het verdient.

Voorbeelden geleverd werk

Instore design