wit en transparant logo van O'Neill

“WE AT O’NEILL STRIVE TO INNOVATE, EVOLVE, AND PRODUCE TIMELESS PRODUCTS TO BENEFIT THOSE WHO LIVE THE SURF LIFESTYLE”. – O’Neill.

KLANTPROFIEL: O'NEILL

Sinds de opening van de eerste O’Neill  “winkel” in een garage (1952), is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een sterk, internationaal merk in maarliefst 86 verschillende landen. Van Lifestyle tot watersport en zelfs wintersport: O’Neill is niet meer weg te denken uit de huidige winkelomgeving. Het zijn kernmekende waarden als een uniek concept, krachtig materiaalgebruik en een sterke band met de surfwereld waardoor O’Neill door de jaren heen is uitgegroeid tot een begrip in de surfwereld. Zie ook de video over het bedrijf en de oprichter, Jack O’Neill: I knew Jack O’Neill.

Shop window design Oneil

YPOS & O'NEILL

Het idee kwam in eerste instantie vanuit O’Neill. Zij hadden het idee gekregen van een typisch Amerikaans basketbalveld, met oude hekken er omheen. Het doel was dan ook om een dergelijke sfeer terug te laten komen in de nieuwste etalages van O’Neill. Dit is de taak geworden van Your Point of Sale.

DE TAKEN VAN YPOS

  • Materiaalkeuze voor de etalage
  • Productie van re-board blokken met beton design print
  • Productie van retro hekwerk
  • Design van de etalages voor diverse O’Neill winkels in de Benelux

Bovendien heeft YPOS alles dusdanig compact geproduceerd en ingepakt, dat het hekwerk inclusief blokken binnen no-time verzonden konden worden naar filialen verspreid over heel Nederland België en Luxemburg. De graffiti kunst is op verzoek aangebracht door een kunstenaar namens O’Neill. Kortom: een prachtige samenwerking op het hoogste niveau.