Your Point Of Sale Portfolio

Een greep uit eerder geleverd werk

Point of sale materiaal kan vrijwel overal gebruikt worden: in de winkel, een etalage, op kantoor, een beurs, maar ook eenvoudigweg buiten of tijdens speciale evenementen. Als u gebruik maakt van het juiste point of sale materiaal (POS-materiaal) presenteert u uw producten of diensten nóg sterker, wat dé beslissende factor kan zijn voor potentiële klanten

Het ontwerp is belangrijk, de uitvoering niet minder.

Your Point Of Sale denkt graag met u mee in het zoeken naar de juiste oplossing voor uw in-store en display benodigdheden. Betreft het een permanente, of juist een actiematige productie? Hier zijn diverse oplossingen mogelijk die wij uitstekend voor u kunnen uitvoeren. Wij leveren dan ook de hoogste kwaliteit point of sale materiaal, volledig op maat gemaakt. Weet u dus zelf niet wat de juiste optie zou moeten zijn, laat het ons weten dan komen we samen tot een oplossing! Wij zijn er voor u.

Etalagemarketing voor retailers

Uniek P.O.S. materiaal

Point of sale materiaal zet uw producten regelrecht in de schijnwerpers. Het beslissingsproces van de koper speelt zich namelijk grotendeels af op de winkelvloer, dus daar moeten promoties dan ook duidelijk zichtbaar zijn. Kwalitatief point of sale-materiaal zorgt ervoor dat uw producten telkens weer de aandacht krijgen die ze verdienen.

De toepassing van het juiste POS-materiaal zorgt gegarandeerd voor betere verkoop. Your Point Of Sale denkt daarom met u mee in het maken van de juiste keuzes voor uw in-store communicatie. Van permanente tot actiematige oplossingen, in zowel papier, metaal, hout, beton en karton als van kunststof materialen.

Bedenk het, en wij kunnen het maken

Your Point Of Sale verzorgt voor veel klanten een totaalpakket van POS-materiaal. Van het printen van de verschillende producten en uitingen (onze uiterst moderne machines drukken in zowel grote als kleine oplagen en formaten), tot het distribueren van pakketen met POS-materiaal naar de verschillende vestigingen en locaties.

Het is natuurlijk ook het meest effectief om een actie te promoten met meerdere, op elkaar aansluitende prints en items. Al deze producties zal Your Point Of Sale dan per filiaal in een pakket verzenden. Wij leveren aan vele retailers en grote merken en kunnen u ook ondersteunen bij de afhandeling van de promotieacties en levering van de POS-materialen/ Zo heeft u er geen omkijken naar, van productie tot verzending.

Uw gemak is van het grootste belang

Instore communicatie